Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Maak je droom waar, start je eigen initiatief online op! Idee gezocht!

Stel, je hebt een idee voor een duurzaam initiatief in je wijk, maar je weet niet waar je moet beginnen. Elk idee, hoe klein ook, verdient een kans. Dúrf te dromen, maak je dromen concreet en voer ze uit. Start vandaag op JIJ&Overijssel!

JIJ kunt de provincie een tikkeltje mooier maken door jouw goede idee, mooie droom, tof project of slimme plan online te delen met andere inwoners van de provincie. Andere bezoekers op het platform kunnen jouw idee ondersteunen door zich erbij aan te sluiten, te delen op social media of door een reactie toe te voegen. De initiatieven met de meeste energie worden letterlijk groter op het platform. Hiermee wordt www.jijenoverijssel.nl de ‘Energiemeter’ voor de provincie.

De provincie Overijssel heeft participatie en de inbreng van inwoners hoog op de agenda staan. Daarom jaagt zij actief op initiatieven en ideeën die door inwoners zelf worden bedacht en opgezet. Participatieplatform JIJ&Overijssel ondersteunt daarbij. Op deze manier probeert Overijssel een weg te vinden in het zoeken en vinden van een goede invulling van de participatiesamenleving.

Hulp nodig, vragen of wensen?
Mocht je hulp nodig hebben bij het plaatsen van je initiatief? Of heb je vragen of specifieke wensen; mail Janneke: redactie@jijenoverijssel.nl.